ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

Ο κύριος σκοπός του ιστολογίου είναι να τονιστούν, συνήθως με χιουμοριστικό-κυνικό τρόπο, ποικίλλα θέματα, τα οποία φαίνεται να απασχολούν κυρίως την Ελλάδα, αν και ενδέχεται να μην επηρεάζουν τον μικρόκοσμό της.

Η κύρια γλώσσα των δημοσιεύσεων θα είναι τα Ελληνικά, αλλά όπου κρίνετε σκόπιμο θα υπάρχει η ακριβής μετάφραση στα Αγγλικά, για την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας με τους φίλους του εξωτερικού.

Ο διάλογος είναι ελεύθερος, αρκεί να μην προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη των αναφερόμενων προσώπων ούτε την νοημοσύνη των αναγνωστών-επισκεπτών.

Tα ανώνυμα σχόλια δεν θα αποκλείονται, ως δείγμα σεβασμού στο δικαίωμα έκφρασης κάθε blogger. Ωστόσο, θα προτιμούσα την χρήση έστω ενός e-ψευδωνύμου.

Δεν υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας, παρά μόνον όσους ορίζει η κοινή λογική: σεβασμός στις απόψεις όλων, όχι συκοφαντίες ούτε προσβολές ούτε διακίνηση ψευδών ειδήσεων και, πάνω απ’όλα, διάθεση για διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου είναι υπεύθυνος για όλα τα κείμενα που αναρτώνται και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να αφαιρέσει οποιαδήποτε ανάρτηση, χωρίς να παρεμβαίνει στα σχόλια των επισκεπτών, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.

*Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται ως φόντο είναι από την τεράστια, σε πλήθος και πάθος, προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην Αθήνα (Σύνταγμα), το 1981.

**Οι προηγούμενες αναρτήσεις του blog (από το 2007, μέχρι και την επαναενεργοποίησή του στις 02.05.2016) έχουν διαγραφεί και ενδέχεται να ξαναδημοσιευθούν, αναλόγως με την επικαιρότητα
-η Ιστορία του ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ξαναγράφεται, χωρίς να παραγράφεται...